fbpx

Oferim servicii de remodelare corporală, remodelare facială și masaj facial pentru clienții din Timișoara. Toate procedurile sunt non-invazive și rezultatele sunt remarcabile pentru fiecare procedură în parte.

Remodelare corporală în Timișoara

Remodelare Corporală

remodelarea corporală se face la brațe, abdomen, șolduri, picioare

Detalii

Remodelare facială în Timișoara

Remodelare facială

remodelarea facială implică proceduri complexe la nivelul feței și gâtului

Detalii

Masaj facial

Masaj facial

oferim masaj facial pentru inlaturarea stresului și revigorarea feței

Detalii

 

    Beneficiile procedurilor

 

       Anticelulită (picioare, mâini, abdomen, full body) –  Pachet proceduri tratament anticelulită dirijat pe zone, la alegere, prin topirea celulei grase, indiferent de stadiul inflamației (celulita), procedura reușește să îmbunătățescă aspectul zonei chiar și în cazul celulitei stadiul III – IV (țesut adipos învechit).

       Drenaj limfatic – DETOX (presiune negativă) –  Îmbunătățim procesul natural de detoxifiere al organismului bazat pe circulația limfatică prin proceduri de presiune negativă (vacuum) asupra ganglionilor limfatici și a traiectelor de dren.

       Slăbire în centimetri/Slimming (pe zone sau full body) –  Reducem dimensiunea țesutului adipos cu ajutorul procedurii de radiofrecvență plus oscilații transdermice, reușind să observăm scădere în centimetri pe zonele tratate.

        Lifting – Îmbunătățim aspectul zonelor tratate prin cele patru tehnologii îmbinate sinergic (vacuum, radiofrecvență, oscilații transdermice și terapie LED) pentru a oferi performanțe optime în termen cât mai redus.

        Îmbunătățirea sănătății pielii – Cu ajutorul celor 3 spectre de lumină ale terapiei LED, combinate sau folosite individual se aduc îmbunătățiri vizibile asupra aspectului pielii.

        Terapia LED, folosește lumina roșie pentru a stimula producția de proteine la nivelul pielii (elastină și collagen), lumina albastră pentru a îmbunătăți aspectul pielii persoanele cu sensibilitate dermică, culoare deschisă și cu vascularizație periferică vizibilă.

 

    Tehnologii/Aparatură utilizată de CARA Beauty Shape Timișoara

    RevolvX

         Echipament dezvoltat în secolul XXI, din nevoia identificată asupra eșantioanelor de subiecți pentru a reduce timpul de apariție a rezultatelor în remodelare corporală și facială. Acest echipament se evidențiază pe piața tehnologiilor din zona Beauty prin caracterul său unic în cee ace privește combinația de efecte benefice asupra zonelor tratate.

 4 Tehnologii combinate într-un singur echipament de ultimă generație pentru a vă oferi rezultate rapide dupa primele 2 – 3 ședinte.

          Echipamentul îmbină:

 •  radiofrecvență
 •  terapie LED
 •  oscilații transdermice
 •  vacuum

 

 1.   Radiofrecvență: încalzește, topește și fluidizează grăsimea superficială
 2.  Terapia LED: folosește lumina roșie pentru a stimula producția de proteine (elastină, collagen) care prin legăturile cu polizaharide (acid hyaluronic) ajută la menținerea lichidului în spațiile interstițiale celulare favorizând  elasticitatea și tonusul pielii, lumina albastră pentru personae cu pile sensibilă, de culoare deschisă și cu vascularizație periferică vizibilă, plus lumina mov care este un melanj al celor două tipuri de lumină terapeutică exprimate anterior.
 3.  Oscilațiile Trsnsdermice: mișcări rotative în sensul și contra sensului acelor de ceasornic cu rolul de a desprinde celulele adipoase (grăsimea) depozitate subcutan (sub piele) în stadii incipiente ale inflamației celulei grăsoase (celulită) printr-un masaj în profunzime și localizat cu precizie, având ca effect benefic dislocarea acestor celule chiar și în cazurile avansate când grăsimea se amenstecă printe fibrele musculare (celulită gr III-IV).
 4.  Vacuum: presiune negativă (cap sucțiune) funcție de prindere fermă și tracțiune a pliului cutanat în interiorul cilindrului instalat pe manipulul destinat procedurilor corporale și faciale. Prin intermediul acestei manevre țesutul adipos este mișcat sub presiunea de sucțiune obligând celulele adipoase să se desprindă din aglomerări și astfel să fie facilitate eliminarea lor prin circulația limfatică.

  Beneficii:

·         Reducerea stadiului de celulită (orice stadiu de la I – IV)

·         Defibrozarea țesuturilor

·         Slăbire în centimetri

·         Remodelare corporală

·         Creșterea elasticității și a tonusului pielii

·         Stimulează circulația limfatică și sanguină

·         Lifting corporal

·         Reducere riduri

·         Crește gradul de hidratare, elasticitate, tonus și strălucire al tenului.

 

     VacuSmart

  Echipament ușor, compact, ergonomic în modul de utilizare, are efecte benefice demonstrate clinic din trecut și până în present. Utilizat îndeosebi pentru eficiența sa crescută în procesul de drenaj al limfei, acest echipament este pe cât de puțin impresionant ca dimensiune, pe atât de impresionant ca beneficii și eficiență.

Tratamentul cu vacuum permite realizarea tratamentelor corporale si faciale cu rezultate remarcabile, folosind tehnologia presiunii negative (suctiune).

Beneficii:

     Atenuare celulită

 • Atenuarea aspectului capitonat al tegumentului
 • Remodelare corporală
 • Tonifiază și redă elasticitatea pielii
 • Stimulează drenajul limfatic și are efect de detoxifiere
 • Îmbunătățește elasticitatea, luminozitatea și strălucirea tenului
 • Drenaj limfatic corporal
 • Accelerează metabolismul și elimină toxinele

 

     Tunel IR

  Tunelul cu Infraroșii este o saună profesională cu beficii multiple asupra organismului. Infrasauna are rezultate remarcabile asupra excesului de grăsime, detoxifiază, tratează edemele și are efecte anticelulitice. Razele Infrarosii întăresc pereții vasculari, îmbunătățesc aspectul pielii și ameliorează durerile musculare.

Beneficii:

·         Îmbunătățește circulația sangvină și limfatică

·         Elimină excesul de apă și toxinele din organism

·         Topește grăsimea și reduce celulita

·         Accelerează metabolismul

·         Scădere în centimetri și slabire in kg

·         Hidratează pielea

    Servicii de remodelare și înfrumusețare facială CARA Beauty Shape Timișoara

     Lifting

     Îmbunătățim aspectul zonelor tratate prin cele trei tehnologii îmbinate sinergic (vacuum, radiofrecvență și terapie LED) pentru a oferi performanțe optime în termen cat mai redus.

 Îmbunătățirea sănătății pielii

 Skin Perfector (tratament aspect piele – acnee/post acnee, roseata, riduri, edeme, adipos subcutan)

 Cu ajutorul celor 3 spectre de lumină ale terapiei LED, combinate sau folosite individual se aduc îmbunătățiri vizibile asupra aspectului pielii. Terapia LED, folosește lumina roșie pentru a stimula producția de proteine la nivelul pielii (elastină și collagen), lumina albastră pentru a îmbunătăți aspectul pielii persoanele cu sensibilitate dermică, culoare deschisă și cu vascularizație periferică vizibilă. Procedurile au efect antirid, anti pete pigmentare, anticearcăne, anti pungi sub ochi, anti bărbie dublă.

 Anticearcăne și pungi sub ochi

 Drenaj limfatic (presiune negativă)

 Îmbunătățim procesul natural de detoxifiere al organismului bazat pe circulația limfatică prin proceduri de presiune negativă (vacuum) asupra ganglionilor limfatici și a traiectelor de dren.

 Tehnologii/Aparatură utilizată by VISION BEAUTY Timișoara

       RevolvX – echipament dezvoltat în secolul XXI, din nevoia identificată asupra eșantioanelor de subiecți pentru a reduce timpul de apariție a rezultatelor în remodelare corporală și facială. Acest echipament se evidențiază pe piața tehnologiilor din zona Beauty prin caracterul său unic în cee ace privește combinația de efecte benefice asupra zonelor tratate.

3 Tehnologii combinate într-un singur echipament de ultimă generație pentru a vă oferi rezultate rapide dupa primele 2 – 3 ședinte.

Echipamentul îmbină:

 •  radiofrecvență
 •   terapie LED
 •  vacuum

     Radiofrecvență: încalzește, topește și fluidizează grăsimea superficială

    Terapia LED: folosește lumina roșie pentru a stimula producția de proteine (elastină, collagen) care prin legăturile cu polizaharide (acid hyaluronic) ajută la menținerea lichidului în spațiile interstițiale celulare favorizând  elasticitatea și tonusul pielii, lumina albastră pentru personae cu pile sensibilă, de culoare deschisă și cu vascularizație periferică vizibilă, plus lumina mov care este un melanj al celor două tipuri de lumină terapeutică exprimate anterior.

 

     Vacuum: presiune negativă (cap sucțiune) funcție de prindere fermă și tracțiune a pliului cutanat în interiorul cilindrului instalat pe manipulul destinat procedurilor corporale și faciale. Prin intermediul acestei manevre țesutul adipos este mișcat sub presiunea de sucțiune obligând celulele adipoase să se desprindă din aglomerări și astfel să fie facilitate eliminarea lor prin circulația limfatică.

Beneficii:

·         Lifting facial, gât si decolteu

·         Creșterea elasticității și a tonusului pielii

·         Stimulează circulația limfatică și sanguină

·         Defibrozarea țesuturilor

·         Reducere riduri

·         Reducere șanturi naso-geniene

·         Reface conturul și volumul facial

·         Reducere bărbie dublă

·         Atenuarea cearcănelor/pungilor de sub ochi

·         Crește gradul de hidratare, elasticitate, tonus și strălucire al tenului.

 

    VacuSmart – echipament ușor, compact, ergonomic în modul de utilizare, are efecte benefice demonstrate clinic din trecut și până în present. Utilizat îndeosebi pentru eficiența sa crescută în procesul de drenaj al limfei, acest echipament este pe cât de puțin impresionant ca dimensiune, pe atât de impresionant ca beneficii și eficiență.

Tratamentul cu vacuum permite realizarea tratamentelor corporale si faciale cu rezultate remarcabile, folosind tehnologia presiunii negative (suctiune).

Beneficii:

·         Atenuarea aspectului capitonat al tegumentului

·         Remodelare facială

·         Tonifiază și redă elasticitatea pielii

·         Stimulează drenajul limfatic și are efect de detoxifiere

·         Diminuarea cearcănelor/pungilor de sub ochi  

·         Îmbunătățește elasticitatea, luminozitatea și strălucirea tenului

·         Accelerează metabolismul și elimină toxinele

Call Now Button